A message from the European Citizen's Initiative to End Ecocide in Europe
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser.
End Ecocide in Europe

Да спрем Екоцида в Европа ви пожелава Весела Коледа!

Отворете подаръците, които сме приготвили за вас и вашите деца.

Здрава планета, чист въздух и вода, здравословна храна – криминализирането на Екоцида ще гарантира всичко това не само за нашето, но и за поколенията на нашите деца. Можете да допринесете за това днес! Гласувайте наwww.endecocide.org и изпратете това на поне 10 ваши приятели.

На този светъл празник ви пожелаваме радост, здраве и успешно бъдеще за вас и вашите близки.

В тези дни хората пропътуват хиляди километри, за да бъдат заедно с тези, които обичат.

Не можем да не свържем радостта, която носи този празник, с всички богатства, които ни дава Земята – храна, чист въздух и вода, енергия, ресурси и толкова много красота. Земята се е грижила за нас толкова дълго, а сега ние я излагаме на риск. Време е да я предпазим от вреди. Това, което ни предлага тя, не е лукс, всички зависим от ресурсите на Земята и имаме равно право да им се радваме сега и в бъдеще.

Ние можем да променим статуквото и да започнем да бъдем отговорни за последствията от нашите действия. Тази година направете специален подарък за вашите близки.

Приканваме ви да споделите любовта и грижите си. Дайте права на земята, направете специален коледен подарък – подпишете инициативата и поканете и други да го направят.

Какъв невероятен подарък, напълно в духа на „Весела Коледа и Щастлива Нова Година”, който да опази Чудесата на природата за нас, за нашите деца и за бъдещето.

Пожелаваме Весела Коледа на Земята,
www.endecocide.org

Copyright © 2013, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.org
 unsubscribe from this list