A message from the Citizen's Initiative to End Ecocide on Earth
Is deze email niet leesbaar?
Bekijk hem in je browser or choose a different language.

Het vervolg op de Ambassadeursdag

Geachte supporters en vrijwilligers,

er is weer een opwindende en drukke maand voorbijgegaan voor het team van End Ecocide. Landen van over de gehele wereld worden lid van ons team en we worden elke dag sterker. Dit geeft ons veel hoop! De eerste berichten komen binnen van de Ambassadeursdag waarvoor we je in onze afgelopen nieuwsbrief hebben uitgenodigd. Extra dank gaat uit naar Mihaela voor het verspreiden van informatie over het beëindigen van ecocide.

Vertegenwoordigers van verschillende Europese landen zijn er bewust van dat ons doel belangrijk is en daarom steunen ze ons. Dit is waarom we erg trots zijn op alle vrijwilligers die tot nu toe geholpen hebben en nog steeds helpen bij het verspreiden van de boodschap! Ben je geïnteresseerd in het meedoen met besprekingen met ambassadeurs in jouw land? Het is nog steeds mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Neem contact op met maja@endecocide.euen bekijk de details over de procedure in onze laatste nieuwsbrief

De voorbereiding richting Parijs en hoe JIJ kan helpen!

Op 4 juni is Thomas samen met Friends of the Earth Europe en Greenpeace Zwitserland op een conferentie geweest om te praten over onze toekomstige samenwerking richting COP21 in december en om ideeën te bespreken over hoe we zo effectief mogelijk mensen kunnen mobiliseren. We zijn al in gesprek met grote petitieplatformen over eventuele steun aan ons in de herfst, wanneer we onze campagne willen (her)starten.

Natuurlijk is het ook van belang dat we gehoord blijven worden door staatshoofden. We hebben hier binnenkort weer een kans voor tijdens een conferentie die eind juni gehouden wordt in Kinshasa in de Democratische Republiek Congo. Dit is een belangrijk moment omdat we de vertegenwoordigers van meer dan 10 Afrikaanse landen ontmoeten. We hebben de steun van zo veel mogelijk landen nodig in onze missie om het Statuut van Rome te amenderen en om Ecocide toe te voegen als vijfde misdaad tegen de menselijkheid.

Dit is ook waarom we nu. meer dan ooit een financiële bijdrage kunnen gebruiken. Alle reizen die onze leden maken worden normaliter zelf betaald omdat we geen andere financiële bronnen hebben. Veel van jullie hebben al gedoneerd en we zijn hier heel dankbaar voor! Maar als we Valerie, Thomas en Kofi naar de Democratische Republiek Congo willen krijgen, dan hebben we meer dan 5.000 euro nodig voor de vluchten van en naar Kinshasa.

We weten dat er veel vrijwilligers en supporters zijn die verschillende talenten hebben. Dit is waarom we iedereen om hulp vragen die enige ervaring hebben in het fundraisen en die ons hierbij willen helpen. Wie dit wil, kan contact opnemen met Thomas op et@endecocide.eu.

 


 

Elke hand helpt, en dit kan mogelijk jouw kans zijn om actief mee te doen en onze weg naar COP21 en een wereld ZONDER Ecocide mogelijk te maken!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list