Съобщение от гражданската инициатива 'Да спрем екоцида на Земята'
Писмото не се показва правилно?
Вижте го в браузъра си or choose a different language.

След Деня на посланиците

Драги поддръжници и доброволци,

мина още един вълнуващ месец за екипа на „Да спрем екоцида“. Няколко държави от цял свят се присъединиха към движжението ни, и от ден на ден ставаме все по-силни. Огромна е надеждата, която това ни дава! Деня на посланиците, в който ви поканихме да участвате с предишния ни нюзлетър, вече получи първите си впечатления. Специално благодарности към Михаела, за това че помага на информацията за спирането на екоцида да стигне далеч.

Представителите на държави от цяла Европа са много добре запознати с важността на нашата кауза и ни подкрепят. Затова сме изключително горди от всички доброволци, които ни помагат досега и продължават да разпространяват нашето послание! Интересно ли ви е да се включите в тази акция, и да говорите с представители в своята държава? Още има такава възможност, пишете на Мая на maja@endecocide.eu и прочетете процедурата в предишния ни нюзлетър

Подготовка за Париж Климат, и как ВИЕ да помогнете!

На 4 юни Томас присъсътва на конференция с Приятели на Земята Европа и Грийнпийс Швейцария, за да обсъдят бъдещо сътрудничество за COP21 през декември. Където се маркираха идеи как ефективно да се мобилизират възможно най-много хора. Ние вече преговаряме с големи онлайн платформи за петиции, за да ни подкрепят през есента, когато планираме да (ре)стартираме кампанията си.

Разбира се, ние използваме всяка възможност да бъдем чути от правителствата на различни държави. Предстоящата в края на юни конференция в Киншаса, Конго е една такава възможност да се срещнем с представители на над 10 африкански държави – и тъй като се нуждаем от подкрепата на много държави в мисията си да променим Римския статут, за да включим екоцида в него като пето престъпление срещу човечеството.

Това е също и причината да търсим пак вашата финансова подкрепа, сега. Всяко пътуване на доброволци от екипа ни обикновено се случва собствени средства и няма друг източник на финансиране. Много от вас вече ни подкрепиха с дарения, и сме изключително благодарни за това! Но ако искаме Валери, Томас и Кофи да стигнат до Конго, ще са ни необходими поне 5000 евро за полетите до и от Киншаса.

Знаем, че много от нашите доброволци и поддръжници имат различни умения, затова също призоваваме тези от вас, които имат опит с набиране на средства и биха желали да ни помогнат с това, да се свържат с Томас на et@endecocide.eu.

 


 

Всяка ръка помага, и това може да вашата възможност да се включите активно, за да направим реалност нашето пътуване за COP21 и свят без екоцид!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list