A message from the Citizen's Initiative to End Ecocide on Earth
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser or choose a different language.

Ambasadorjev dan!

Dragi prostovoljci in podporniki,

Ste pripravljeni, da stopimo korak naprej in zaženemo naše gibanje naprej? Bi radi naredili nekaj za naš planet pa niste čisto sigurni kaj in kako? Kaj pa, če bi vam rekli, da je vse kar morate narediti imeti nasmeh na obrazu, močan glas in fotoaparat? Postanite glasniki našega gibanja Ustavimo ekocid na zemlji! Tukaj je naša ideja: Radi bi kontaktirali ambasadorje, konzule ali atašeje določenih držav in jim povedali o našem gibanju. Seveda tega ne moremo narediti brez vaše pomoči. To je super priložnost, da spoznate zanimive ljudi iz različnih držav sveta in se z njimi zapletete v pomenljiv pogovor ali debato.

Resnično vas potrebujemo, da stopite z nami v akcijo! Organizirali bomo Ambasadorjev dan. To bo dan, ko boste VI dobili priložnost, da se srečate z ambasadorji, konzuli ali atašeji določenih držav in jih prosili, da podprejo našo kampanjo.

Mi bomo pripravili ves material (predlogo pisma, teme za pogovor in komunikacijsko strategijo..), ki jo boste potem VI lahko uporabili na srečanju z ambasadorjem. Lahko zaprosite za osebno srečanje na veleposlaništvu ali pa za pogovor prek Skype-a. Vaša naloga bo, da jim predstavite našo pobudo in jih prosite, da nas podprejo tako, da o njej povedo tudi predstavnikom njihove države.

Želimo biti slišani ter opaženi. Izrednega pomena je, da srečanje obeležite s fotografijo, ki jo bomo kasneje delili na naših socialnih omrežjih. Želimo karseda veliko medijske pozornosti, da ustvarimo momentum za naše gibanje. Ne pozabite, da so letos vse naše sile usmerjene v decembrsko podnebno konferenco članic ZN COP21. V Parizu bomo tudi mi. Organizirati želimo največjo tiskovno konferenco v zgodovini. S podporo pomembnih predstavnikov različnih držav bo naša izpostavljenost dobila večjo težo in kredibilnost ter prepoznavnost.

Če mislite, da ste pravi za to nalogo, ne odlašajte in kontaktirajte Majo Horvat na info@endecocide.eu. Morda niste preveč vešči javnega nastopanja, vendar pa poznate prave ljudi, ne skrbite, lahko nam posredujete kontakte mi pa bomo našli koga drugega za to nalogo. Vsaka pomoč je dobrodošla.

Časovnica:

  1. Kontaktirajte Majo na info@endecocide.eu in se javite za nalogo (med 27. aprilom ter 1. majem)
  2. Poiščite kontakte spodaj navedenih držav (ambasadorjev, konzulov ali atašejev) do 4. maja
  3. Pridružite se online seminarju z nami, da vas pripravimo na srečanje (okoli 5. maja)
  4. Kontaktirajte predstavnike držav (pripravili vam bomo predlogo pisma) do 8. maja
  5. Srečanje s predstavniki, predstavitev koncepta ekocida, fotografiranje (poizkusite dobiti termin za srečanje nekje v tednu med 18.-22. majem
  6. Pošljite nam fotografije, da jih bomo uporabili v mesečniku, objavili na socialnih omrežjih, tudi sami objavite fotografije na svojih kanalih

Države, za katere smo najbolj zainteresirani, da bi se izvedlo srečanje:

    Maršalovi otoki, Tuvalu, Bangladeš, Švedska, Luksemburg, Demokratična republika Kongo, Slonokoščena obala, Ekvador, Bolivija ter Kolumbija


 
Ustavimo ekocid skupaj!
Vsaka roka pomaga!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list