Un mesaj de la Inițiativa Cetățenilor pentru a pune capăt Ecocidului pe Pământ
Nu este acest email afișat corect?
Deschideți-l în browser-ul dvs. sau choose a different language.

Ziua Ambasadorului!

Dragi voluntari si susținători,

Sunteți pregătiți să punem in mișcare acțiunea noastră? Ai vrea să faci ceva pentru a schimba lumea și te intrebi ce? Ei bine, cum ai vrea să te punem in fața unui aparat de fotografiat pentru a zâmbi si a deveni unul din mesagerii Opriți Ecocidul pe Pământ? Iată ideea noastră: ne-am decis să contactăm ambasadori din diferite țări și să le spunem despre mișcarea noastră, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tău. Aceasta este o oportunitate deosebită pentru tine de a întâlni oameni interesanți din diferite țări și a-i antrena într-o conversație importantă și plină de sens.

Chiar avem nevoie de tine la bord! Organizăm o zi de acțiune numită "Ziua Ambasadorilor". Este o zi când ȚIE ți se va da șansa să te întâlnești cu ambasadorii, consulii sau atașații din diverse țări pentru a le cere sprijinul pentru campania noastră.

Vom pregăti toate materialele (o scrisoare șablon, temele de conversație si strategia de comunicare) pe care să le folosiți la întâlnirea cu ambasadorii. Puteți solicita o întâlnire în persoană sau un apel Skype. Scopul tău este de a le prezenta inițiativa noastră și a le cere să ne sprijine, prin ducerea mesajului nostru la oficialii de rang înalt din țarile lor de origine.

Vrem să fim auziți și văzuți. Faceți fotografii pe care le putem folosi pe canalele noastre de social media. Ne dorim cât de multă atenție este posibil pentru a crea un momentum pentru mișcarea noastră. Nu uitați ca ne pregătim pentru COP21, în luna decembrie, unde vom organiza cea mai lungă conferința de presă din istorie. Sprijinul unor reprezentanți importanți ai țărilor ne-ar da mai multă putere, credibilitate și importanța în ochii celor care nu sunt încă familiarizați cu mișcarea noastră.

Dacă crezi că ești persoana potrivită pentru a face asta, nu ezita sa o contactezi pe Maja Horvat la info@endecocide.eu. Dacă nu esti confortabil cu vorbitul in public, dar știi oamenii potriviți, nu iți face griji, poți, de asemenea, să ne oferi contactele lor.

Planul de actiune:

  1. Contactați-o pe Maja la info@endecocide.eu pentru a vă oferi voluntar pentru acest job in perioada 27 aprilie - 1 mai
  2. Căutați contactele reprezentanților (ambasadori, consuli, atașați) până la 4 mai
  3. Participați cu noi la un training online care sa vă pregătească pentru întâlnire, în jurul datei de 5 mai
  4. Contactați reprezentanții țărilor pană la data de 8 mai (vom oferi șabloane)
  5. Întâlniți-vă cu reprezentanții țărilor, prezentați conceptul de ecocid, faceți fotografii, pe data de/în jurul datei de 21 mai (încercați să programați o întâlnire în săptămâna 21)
  6. Publicați imaginile pe social media, trimiteți-le la noi si le vom folosi la newsletter-ul următor, pe pagina de Facebook, twitter etc, până la sfârșitul lunii mai

Țările în care suntem foarte interesați sa organizăm discuții sunt:

    Insulele Marshall, Tuvalu, Bangla-Desh, Islanda, Suedia, Luxemburg, Republica Democratică Congo, Coasta de Fildeș, Ecuador, Bolivia, Columbia


 
Să Oprim Ecocidul împreună!
Fiecare mână ajută!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, Toate drepturile rezervate.
Ați primit acest email după ce v-ați înregistrat interesul dumneavoastră
in sprijinirea noastră la www.endecocide.eu
  dezabonați-vă de la această listă