A message from the Citizen's Initiative to End Ecocide on Earth
Is deze email niet leesbaar?
Bekijk hem in je browser or choose a different language.

Ambassadeursdag!

Geachte supporters en vrijwilligers,

Klaar om ons initiatief in beweging te zetten? Wil je iets doen om de wereld te veranderen en ben je benieuwd wat dat kan zijn? Wat denk je ervan om met een camera in de hand en een lach op je gezicht een End Ecocide on Earth messenger te worden? Dit is het idee: we willen ambassadeurs van verschillende landen benaderen en over ons initiatief vertellen en we kunnen jouw hulp gebruiken. Dit is een unieke kans om interessante mensen te ontmoeten in verschillende landen en hen te betrekken in een belangrijk gesprek.

We hebben jou nodig! We organiseren een actiedag onder de titel ‘ambassadeursdag’. Het is een dag waarop jij de kans krijgt om ambassadeurs, consuls of attachés van bepaalde landen te ontmoeten en hun te vragen onze campagne te steunen.

Wij zullen alle materialen voorbereiden (een voorbeeldbrief, gespreksthema’s en een communicatiestrategie) waarmee jij het gesprek met de ambassadeurs kunt aangaan. Je kunt een afspraak maken voor een live gesprek of voor een teleconferentie. Jouw taak als messenger is het presenteren van ons initiatief en hun vragen ons te steunen door onze boodschap door te geven aan de hogere ambtenaren in hun thuisland.

We willen gezien en gehoord worden. We nemen foto’s die we op onze socialmediakanalen kunnen gebruiken. We willen zoveel mogelijk aandacht om een inpuls te geven aan onze beweging. Vergeet niet dat we ons voorbereiden op COP21 in december waar we de langste persconferentie ooit zullen organiseren. De steun van belangrijke landsvertegenwoordigers zou ons krachtiger, geloofwaardiger en belangrijker doen overkomen in de ogen van hen die nog niet bekend zijn met onze beweging.

Als je denkt dat jij de aangewezen persoon bent voor deze taak, neem dan snel contact op met Maja Horvat op info@endecocide.eu. Indien je zelf niet zoveel voelt voor het spreken in het openbaar, maar ken je de juiste mensen, aarzel dan niet en neem ook contact met ons op.

Actieplan:

  1. Mail Maja via info@endecocide.eu en meld je aan als vrijwilliger voor de taak van 27 april tot 1 mei.
  2. Zoek contactgegevens van vertegenwoordigers (ambassadeurs, consuls, attaché’s) tot 4 mei.
  3. Doe mee met een online training rond 5 mei om je voor te bereiden voor de gesprekken.
  4. Neem contact op met landsvertegenwoordigers (wij zullen je van sjablonen voorzien) tot 8 mei.
  5. Ontmoet de vertegenwoordigers, presenter het concept van ecocide en neem foto’s rond 21 mei (probeer een ontmoeting te regelen in week 21)
  6. Publiceer de foto’s op social media, stuur ze naar ons voor de nieuwsbrief, Facebookpagina, Twitter etc. tot eind mei

De landen waarin we vooral geïnteresseerd zijn om mee in gesprek te gaan zijn:

    Marshalleilanden, Tuvalu, Bangladesh, IJsland, Zweden, Luxemburg, Democratische Republiek Congo, Ivoorkust, Ecuador, Bolivia, Colombia


 
Laat ons samen een
einde maken aan Ecocide!
Alle hulp is welkom!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list