A message from the Citizen's Initiative to End Ecocide on Earth
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser or choose a different language.

Dan Veleposlanika!

Dragi volonteri i navijači,

Jeste li spremni da se pokrenemo? Želite li učiniti nešto kako bi promijenili svijet i pitate se što bi to moglo biti? Na primjer, da li biste željeli uzeti vaš fotoaparat i osmijeh i postati glasnik pokreta Zaustavimo ekocid na zemlji? Ovo je naša ideja: odlučili smo kontaktirati veleposlanike iz različitih zemalja, reći im o našem pokretu i trebamo vašu pomoć u tome. Ovo je velika prilika za vas - upoznati zanimljive ljude iz različitih zemalja i uključiti ih u važan i smislen razgovor.

Stvarno vas trebamo! Mi organiziramo akcijski dan koji smo nazvali »Dan veleposlanika«. To je dan kada ćete imati priliku susresti se s veleposlanicima, konzulima i izaslanicima pojedinih zemalja kako bi ih zamolili da podrže našu kampanju.

Mi ćemo pripremiti sve materijale (predložak pisma, teme za razgovor i komunikacijsku strategiju) koje onda možete koristiti prilikom susreta s veleposlanicima. Možete zatražiti osobni sastanak u veleposlanštvu ili Skype poziv. Vaš posao je predstaviti našu inicijativu i zatražiti od njih da nas podrže tako da prenesu našu poruku višim dužnosnicima u svojoj domovini.

Želimo da nas se čuje i vidi. Napravite fotografije koje možemo koristiti na našim društvenim medijima. Želimo što više pažnje je moguće da bi stvorili zamah za naš pokret. Nemojte zaboraviti da se pripremamo za COP21 u prosincu, gdje ćemo organizirati najdulju press konferenciju u povijesti. Imajući podršku važnih predstavnika zemalja bi nam dalo više snage, kredibilitet i važnost u očima onih koji još nisu upoznati s našim pokretom.

Ako mislite da ste prava osoba za to, ne ustručavajte se kontaktirati Maju Horvat na info@endecocide.eu. Može biti da se ne osjecate udobno u javnom govorništvu, ali znate prave ljude - ne brinite, možete nas jednostavno staviti u kontakt sa njima.

Plan akcije:

  1. Kontaktiraje Maju na info@endecocide.eu i volontirajte za posao od 27. travnja do 1. svibnja
  2. Potražite kontakte predstavnika (veleposlanici, konzuli, atašei) do 4. svibnja
  3. Prisustvujte obuci preko interneta s nama da biste se pripremili za sastanak oko 5. svibnja
  4. Kontaktirajte predstavnike zemalja (mi ćemo pružiti predloške) do 8. svibnja
  5. Sastanite se s predstavnicima, predstavite koncept ekocida, fotografirajte, oko 21. svibnja (pokušajte zakazati sastanak u roku kalendarskog tjedna 21)
  6. Objavite fotografije na društvenim medijima, pošaljite nam i mi ćemo ih koristiti u slijedećem biltenu, Facebook stranici, Twitteru, itd. do kraja svibnja

Zemlje za koje smo posebno zainteresirani za organiziranje razgovora su:

    Maršalovi Otoci, Tuvalu, Bangladeš, Island, Švedska, Luksemburg, Demokratska Republika Kongo, Obala Bjelokosti, Ekvador, Bolivija, te Kolumbija.


 
Zaustavimo ekocid skupa!
Svaka ruka pomaže!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list