Съобщение от гражданската инициатива 'Да спрем екоцида на Земята'
Писмото не се показва правилно?
Вижте го в браузъра си or choose a different language.

Ден на посланиците!

Драги доброволци и съмишленици,

Готови ли сте да задвижите нашето движение напред? Искате ли да станете част от промяната в света, но просто не се сещате как? Как ви се струва да се усмихнете пред камера и да станете вестоносец на “Да спрем екоцида”? Ето една идея от нас: да се свържем с посланици на различни страни и да им разкажем за нашето движение. Разбира се, не можем да направим това сами. За вас това е чудесен шанс да срещнете интересни хора от различни държави и да проведете с тях интересни и значими разговори.

Нуждаем се от вас в екипа! Организираме ден за действие, който нарекохме “Ден на посланиците”. Това е ден, в който ВИЕ ще имате шанса да се срещнете с посланици, консули и аташета на определени държави и да им предложите да подкрепят нашата кампания.

Всички необходими материали (примерно писмо, теми за разговор, комуникационна стратегия) подготвяме ние и ще можете да ги използвате за срещата си с посланиците. Можете да поискате среща на живо или по скайп. Вашата задача ще е да представите нашата инициатива и да ги поканите да ни подкрепят, като предадат посланието ни до висшите чиновници в държавата си.

Нужно ни е да бъдем чувани и виждани. Направете снимки, които да разпространим по профилите си в социалните мрежи. Искаме да привлечем колкото се може повече внимание, за да създадем импулс за нашето движение. Все пак този декември, на COP21 имаме амбицията да организираме най-дългата прес-конференция в историята. Подкрепата на важни държавни представители ще ни даде повече сила, достоверност и важност в очите на тези, които све още не са запознати с “Да спрем екоцида”.

Ако се чувствате точния човек да направи това, не се притеснявайте да се свържете с Мая Хорват (Maja Horvat) на имейл info@endecocide.eu. Дори самият ти да не желаеш да участваш, ако се сещаш за подходящи хора – без притеснение им дай този контакт.

План за действие:

  1. Свържи се с Мая на info@endecocide.eu за да станеш доброволец за задачата от 27-ми април до 1-ви май.
  2. Потърси контактите на държавни представители (посланици, консули, аташета) до 4-ти май
  3. Присъствай на нашата онлайн подготовка около 5-ти май
  4. Свържи се с държавните представители (ние ще ти предоставим примерно писмо) до 8-ми май
  5. Свържи се с представителите, презентирай идеята на “Да спрем екоцида” и направи снимки на 21-ви май или близките дни (опитай се да насрочиш срещите за календарна седмица 21)
  6. Публикувай снимките в социалните мрежи, изпрати ги на нас до края на май и ние ще ги огласим в следващия си нюзлетър, страниците си във Фейсбук, Туитър и т.н. P

Държавите, с чиито представители особено се фокусираме да се разговаря, са:

    Маршалови острови, Тувалу, Бангладеш, Исландия, Швеция, Люксембург, Демократична република Конго, Бряг на слоновата кост, Еквадор, Боливия


 
Да спрем екоцида заедно!
Всяка ръка помага!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list