Un mesaj de la Initiativa Cetatenilor catre Sa Oprim Ecocidul

Să schimbăm lumea!

Membri ai Parlamentului European de peste tot din Europa susțin petiția End Ecocide

26 februarie 2015 a fost o zi mare pentru petiția End Ecocide: audierea noastră a avut loc în Parlamentul European pentru a discuta petiția End Ecocide. Am trimis Uniunii Europene peste 185.500 de semnături în sprijinul propunerii noastre pentru adoptarea unei legi de prevenire a ecocidului, fiind și prima inițiativă cetățenească europeană nereușită care a fost audiată ca și petiție. Cererea publică pentru o astfel de lege este foarte mare și numeroși deputați europeni au vorbit în favoarea ei: Keith Taylor (UK), Andrea Vallina (Spania), Anja Hazekamp (Olanda) și Eleonora Evi (Italia). Comisia pentru petiții ne-a felicitat pentru toate eforturile depuse și pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la problema crimelor de mediu. Petiția End Ecocide va urma să fie discutată și în comisiile parlamentare următoare: mediu, afaceri juridice, agricultură și pescuit. Dezbaterile în cadrul instituțiilor europene continuă și așteptăm cu nerăbdare să discutăm cu reprezentanții noștri. Citiți mai multe detalii pe blog-ul nostru.

Apel la acțiune pentru conferința pe teme climatice de la Paris

Avem aproape 100.000 abonați, o comunitate mare de oameni cărora le pasă de planeta noastră și de bunăstarea generațiilor viitoare. În toamna anului trecut, milioane de oameni au facut o declarație clară prin participarea la cel mai mare protest pe teme climatice din istorie.

In decembrie anul acesta, vom participa la Conferința pe teme climatice COP21 din Paris, iar momentan lucrăm la un eveniment care ar putea schimba lumea, prin adoptarea unei noi legi la Curtea Penală Internațională (CPI) de la Haga.

Ne propunem sa organizăm cea mai lungă conferință din istoria omenirii, cu participarea unui grup de șefi de stat care vor sprijini amendamentul nostru la CPI și care vor cere in mod public, cu ocazia acestei conferințe, adoptarea unei legi publice pentru oprirea ecocidului. În plus, vom prezenta 20 de idei rele și 20 de idei bune pentru planetă, și am dori să invităm activiști din toată lumea să se alăture conferinței noastre și să raporteze cazuri de ecocid care se întâmplă în țările lor, dar și antreprenori care sunt modele de urmat, și vizionari pentru un viitor în care economia este în echilibru cu natura.

Acest eveniment ne dă speranță.
Ne motivează să lucrăm și mai mult pentru ca visul nostru să devină realitate:
Oprirea ecocidului pe Pământ!

Acum este momentul să ne ajutați. Deși putem face o multime de lucruri cu energia și motivația noastră, nu putem face totul fără bani și avem nevoie de bani pentru bilete de avion, inchiriere de săli, materiale etc. Așadar VĂ RUGĂM să ne ajutați să facem ca această conferință să devină realitate, sprijinindu-ne ACUM cu o mică donație. Deveniți parte dintr-un moment istoric!

DA, donez 5€

DA, donez 10€

DA, donez 20€

Credem în puterea oamenilor din întreaga lume de a lucra împreună pentru a face o lume în care să nu mai existe ecocid. Ajutați-ne să transformăm acest vis în realitate!

Doriți să aflați mai multe detalii despre evenimentele noastre de la COP21? Accesați https://www.endecocide.org/sagessesolidarite


 
Sa oprim ecocidul impreuna.
Fiecare conteaza.

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list