Ενα μήνυμα απο την πρωτοβουλία πολιτών 'Ας Σταματήσουμε την Οικοκτονία στη Γη'
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα δεν εμφανιζεται σωστά?
Δείτε το στον browser σας or choose a different language.

Αλλάζοντας τον κόσμο!

Ευρωβουλευτές απο όλη την Ευρώπη εγκρίνουν το αίτημα για το τέλος της Οικοκτονίας

Στις 26 Φεβρουαρίου το κίνημα πολιτών End Ecocide είχε μια πολύ σημαντική μέρα: Μια ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να συζητηθεί το αίτημα για το τέλος της οικοκτονίας. Καταθέσαμε πάνω απο 185.000 υπογραφές προς την υποστήριξη της πρότασής μας να υιοθετηθεί ένας νόμος που θα αποτρέπει περιπτώσεις οικοκτονιών, το πρώτο κίνημα στα πλαίσια της πλατφόρμας ECI που εισακούστηκε παρόλο που δεν συλλέξαμε συνολικά 1 εκατομμύριο υπογραφές όπως προαπαιτείται. Αποδεικνύεται ετσι οτι η δημόσια συζήτηση για τέτοιου είδους νομοθεσία συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον και ένας αριθμός ευρωβουλευτών τάχθηκαν υπέρ του τέλους της οικοκτονίας: Keith Taylor (Ηνωμενο Βασίλειο), Αντρέα Vallina (Ισπανία), Anja Hazekamp (Κάτω Χώρες), και Eleonora Evi (Ιταλία). Η Επιτροπή Αναφορών μας συνέχαιρε για όλες τις προσπάθειες που έχουμε κάνει για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το θέμα των περιβαλλοντικών εγκλημάτων. Ως αναγνώριση της προσπάθειας αυτής, το αίτημα για το τέλος της οικοκτονίας θα συζητηθεί ξεχωριστά στις επιτροπές Περιβάλλοντος, Γεωργίας και Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Έτσι η συζήτηση των ευρωπαϊκά θεσμικών οργάνων με τους εκπροσώπους μας συνεχίζεται. Διάβασε σχετικά στο blog μας.

Κάλεσμα για Δράση για τη διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι

Έχουμε ήδη σχεδόν 100.000 συνδρομητές, μια μεγάλη κοινότητα των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τον πλανήτη μας και την ευημερία των μελλοντικών γενεών. Το τελευταίο φθινόπωρο, εκατομμύρια πολιτών έκαναν μια σαφή δήλωση συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη διαμαρτυρία που έγινε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία για το κλίμα.

Φέτος Τον Δεκέμβριο θα είμαστε και εμείς στη Διάσκεψη COP21 για το κλίμα στο Παρίσι. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για την οργάνωση αυτού του γεγονότος που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο με την εισαγωγή ενός νέου νόμου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) στη Χάγη.

Σχεδιάζουμε να δώσουμε την μεγαλύτερη συνέντευξη Τύπου στην ανθρώπινη ιστορία, με τη συμμετοχή μιας ομάδας των αρχηγών κρατών που θα υποστηρίξει την τροπολογία μας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και με αφορμή του γεγονότος αυτού, θα ανακοινώσει την αίτηση εγγραφής ενός νόμου για την οικοκτονία δημοσίως. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του κινήματος θα δείξουν 20 κακές και 20 καλές ιδέες για τον πλανήτη μας, οι ακτιβιστές που θα καλέσουμε από περιοχές σε όλο τον πλανήτη θα αναφέρουν όλες τις περιπτώσεις οικοκτονίας σε εξέλιξη στη χώρα τους, καθώς και οι επιχειρηματίες θα προτείνουν ένα νέο πρότυπο επιχειρηματικότητας και ένα μελλοντικό όραμα όπου η οικονομία θα βρίσκεται σε ισορροπία με τη φύση.

Το γεγονός αυτό μας δίνει ελπίδα.
Μας παρακινεί να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα:
Να σταματήσουμε την οικοκτονία στη Γη!

Τώρα είναι η ώρα για να μας βοηθήσεις. Ενώ βασιζόμαστε προπαντός στην ενέργεια και την θέλησή μας, δεν μπορούμε ωστόσο να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας χωρίς την χρηματική υποστήριξη για τις πτήσεις, τα ενοίκια δωμάτιο, υλικά, κλπ. Επομένως, σας καλούμε για ΒΟΗΘΕΙΑ ώστε να κάνουμε αυτό το συνέδριο πραγματικότητα με την υποστήριξη σας ΤΩΡΑ κάνοντας ένα μικρή δωρεά. Πάρτε μέρος σε μια ιστορική στιγμή!

ΝΑΙ, δωρίζω 5€

ΝΑΙ, δωρίζω 10€

ΝΑΙ, δωρίζω 20€

Πιστεύουμε στη δύναμη των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για να εργαστούν από κοινού για έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχουν πλέον περιπτώσεις οικοκτονίας. Βοηθήστε μας να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα!

Θέλεις να ενημερωθείς περισσότερο για την δράση μας στο COP21? Πληροφορίες στην παρακάτω ιστοσελίδα https://www.endecocide.org/sagessesolidarite


 
Ας βάλουμε ενα τέλος στις
περιπτώσεις οικοκτονίας!
Κάθε συμμετοχή μετρά!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list